Sandviksspåret.

Nu har jag, mamma och Lovisa ätit pastasallad och så tänkte jag att bloggen kanske vill veta vad jag gör och har gjort under dagen. I alla fall så har jag och Kristina sprungit 2,5 km på (håll i er, trumvirvel....!) 13.37 minuter och sekunder!! Shit asså! Jag är väldigt duktig! :)

Annars har dagen varit lugn och jag har skrivit SO-prov i samhällskunskap och ja... Jag svarade på allt så jag hoppas på ett bra betyg. Gärna med tre bokstäver! ;)

Men nu ska jag duscha och sedan göra lite engelska.


Charlie i somras.

Juste min dator är jätte knasig så jag bloggar på min systers och jaa... Bildbrist.. "/


Haha.. Var bara tvungen att lägga upp den här bilden som föreställer min mosters och hennes mans förra hus i Spanien :)  Längtar tillbaka.... :']

Pusss

Glub Glamour!

Med Inez, Emma, Johanna, Ida, Elin och Carro var gryyyymt!! Vilket drag det var! Jag tror aldrig att jag har haft så roligt i hela mitt liv! :D


Emma, Johanna och Elin i kön innan! :)


Jag och Johanna. (Är det bara jag som tycker att jag ser ut som en tant eller nåt?) :O



Väl inne på dansgolvet så blev det ju inte så skarpa bilder så att säga!! Men det är Emmas arm, med armbanden, och typ Johanna om jag inte är blind! :)


Sedan på lördagen så åkte Jag och Ida med Elin till stallet när Elin skulle rida.


Date :)


Ida :)

Från lördagen till söndagen så sov Johanna, Elin och Ida hos mig! :)
På kvällen kollade vi på filmen Allt För Min Syster som förövrigt var en riktig gråtattack...




Nu har jag och Lovisa kollat på Gossip Girl och ätit god mat med Morsdag i ära! :D ♥

Plugg...

Förlåt att man är segast på att uppdatera!! Men helgen har varit GRYM!! Shit asså...!! :D

Men nu sitter jag här med Johanna och vi ska plugga, wish us luck! :)

Pusss

Igår till Nu :)

Jag glömde helt bort att skriva igår, eller jaa jag var inte hemma på typ hela dagen. Igår så hade vi bara en föreläsning med en fånge från massa konsetrationslägren. Han hade varit på fem olika läger. Sjukt att han överlevde! Men gud vad intressant att få höra. Idag är han 86 år. Så vi slutade runt halv 11, åt i skolan och sedan cyklade jag och Johanna till Jakanstation för att sen ta tåget till T-centralen. Sen tog jag en spruta och så kollade jag och Johanna i butiker. :)  Det var roligt! Jag kom hem med en byxdress som jag nu tror jag ska lämna tillbaka, men vi får se.

Nu ska jag och Elin äta lunch soo se you later!:D

Pusss


Fakta

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ]Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[  ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden (händer ibland)
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Du har varit på konserter.
[  ] Du samlar på något normalt.
[  ] Du längtar till skolan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[  ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[  ] Du är nöjd med ditt utseende.
[x] Du har aldrig fått IG.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv. (ibland inte)
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[  ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Haha.. Pusss

3,6 km

Ååh guuud... Det var otroligt jobbigt att springa idag. På gympan sprang vi OK-varvet som är 3,6 km. Det var så otroligt segt. Raksträckor överallt och det regnade om vartannat. Jaja.. 24 minuter och någonting tog det för mig att springa. Ändå nöjd för förra året så tog det ca, 27 min.

 
Haha... Hittade den här inne på nätet för ett tag sen och det konstiga var att jag först inte reagerade. Jag tänkte bara: jaha.. en till möbel... :)

Men nu ska jag vila och kanske slumra till lite!

Pusss

11 år

Idag skulle du ha fyllt 11... :'( Jag kommer alltid att älska dig! ♥♥

Filippa K ♥

Nu har jag och Kristina ätit och medans som maten smälts så har vi varit nere i Barkaby Outlet.Där finns, som rukbriken avslöjar, Filippa K. Jag hittade ett par jätte fina shorts på rea så 100 kronor bara! :D Det gillas!!

Annars så ska vi ut och springa såå nu poppar jag musik och laddar upp! Hehe... Låter som att jag ska springa maraton. :)

Jaja... Kanske skriver senare ikväll!


GUD!! The king! Han är heeelig! *snyft*

Pusss


GULDFYND!

Här är mitt bidrag till att vinna smycken för 1000kr hos Febbs.se! :D



Jag tycker personligen att jag blev riktigt snygg! Haha...

Pusss!

Segling!

Nu har jag varit hemma ett tag och jag har hunnit äta melon och bara kollat på andras bloggar. Så nu var det dags med ett inlägg på min egen blogg tyckte jag. Nere i soffan ligger Kristina och sover... :)

Har typ nyss kommit hem från våran friluftsdag som vi hade på eftermiddagen. Det var as najjs! Fint väder med lagom blåst. Men det var svår, gud så svårt. Haha... Jag och Johanna, Ida ch Elin seglade tillsammans och jaa, ni hör ju hur det låter... Mycket skratt idag och för Idas del en och annan bula för att seglet svängde överallt...

Vi hade bara en lektion idag så det gör mig också väldigt glad. :) SO-provet är flyttat till nästa vecka! :D

Det funker inte att lägga upp bilder på det jag köpte igår så.. Ja, ni får se en annan gång.. :)


Haha, såhär liten var den typ!! :D

Pusss

Seg...

Jaa... Jag vet inte om det är vädret eller vad det är som gör mig så seg... Det är inte fint väder och jag har bara tråkigt med plugg. På onsdag eller tisdag så är det SO prov i samhällskunskap. Där ser ni alla säger olika på dag när man frågar så jag får väl plugga järnet tills på tisdag och hoppas att det är på onsdag.

Annars så har jag faktiskt hunnit ganska mycket idag. Jag ställde klockan på 10.00 och var i kyrkan 11.00. Bra jobbat efter partyt igår som för övrigt var väldigt najjs! Efter kyrkan så åkte jag, Elin och mamma till Kista för att köpa massa saker till mig. :)  Jag hittade massa fina tröjor, en långklänning och ett par shorts. Super bra! :D

Jaja... Nu har jag suttit hemma ett tag och jag och Kristina som egentligen skulle ha sprungit idag, skiter i det... Jag orkar inte. Springer imorgon istället.

Senare så ska jag och Kristina till min syster för att äte middag där och sen blir det väl GOSSIP!! :D

Men vi hörs senare! :)



Puss

Imorgon Shopping...

...Med Mamma! Jag har redan börjat kolla lite på nätet.. ;)  Hihi, man måste ju vara förberedd! :D



Pusss

Goood Mooorning!

Nu har vi (Elin,Ida och Jag) vaknat efter en god natts sömn. Igår kollade vi på The Reader, den var bra men kanske lite seg och för vuxna (?)...

Nu väntar vi på att klippet med Huga Rosas när han hoppar från Västerbron. Pucko alltså... :o

Men jaja... Nu ska vi äta frukost. Jag uppdaterar mer idag senare. Ikväll blir det party sen :)


Some Random picture on IDA :D

Pusss

Ida

Nu har jag varit hemma ett tag och bara gjort ingenting. Eller jo, jag har plockat ihop lite saker för att jag ska sova hos Ida ikväll. Ska bli väldigt kul! :D

Annars har dagen varit bra fast jag har varit såå trött... Men det är ju freedag! :)

Jaja... Det kanske har avrit ganska tråkigt den här veckan för det har inte varit så mycket bilder men det är för atta det inte funkar att ladda upp dom bilder jag har tagit på den här dtatan... :(

Ni får se en snygg bild på två personer som inte har någonting med inlägget att göra med egentligen... (fast det böver man inte tänka på, såå mycket i alla fall...)   



Pusss

Sol

Nu har jag pluggat Hemkunskap och Spanska ute på våran baksida medans som jag har solat! Najjs! Jag är effektiv när jag gör två saker samtidigt. ;)

Annars så tycker jag väl att dagen har varit bra. Dagen började med att ha gympa och sedan ca 3 timmars håltimme. Sédan NO-PROV...!! Gick väl heelt okej men det var väldigt konstiga frågor som jag inte riktigt fattade...

Men nu ska jag åka och rida så vi hörs ikväll eller nåt! :D


Pusss

Cosmonova

Nu har jag precis kommit hem och har ätit lite melon och ska snart börja plugga. Idag har dagen spenderats på Naturhistoriskariksmuseét (stavning?) där vi kollade runt på massa utställningar om klimat, djur och människan genom tiden m.m. Vi kollade också på Cosmonova där vi såg Wild Ocean i 3D. Det var asballt! Dubbeltumme på det asså! :)


Naturhistoriska.. :)


Rex.. Hihi :D


Dino som hade sovit i en miljon år... (Inte alls fake)


Vänner :D


HAHA!!!!!  Jag tror jag döööör!! :D Påväg hem igen...

Idag fick vi ta med matsäck till museét och Elin, Ida och Carro hade med sig LOKA, som då självklart har bubblor för att det är bubbel vatten. Ida börjar skruva upp sin som inte tänker på att hon  har gått med den i väskan väldigt länge och skakat runt så poff säger det och blir en liten fontän med LOKA över hela Ida. Vi skrattar och torkar upp. Sedan ska Elin öppna sin flaks aoch poff säger det och det blir en pytte fontän bara på bordet. Det torkar vi inte upp utan börjar prata om något annat. Då glömmer Carro att det kan spruta lite eftersom flaskan har skakats lite så det säger POFF och det kommer en till fontän med LOKA över hela bordet... Hihi... Ooops!!
 
Nu: PLUGGA!


Elin och Jag i FRankrike i somras.. Längtar tillbaka så att jag snart spricker! :O

Jag uppdaterar mer sen om jag kommer på något roligt! :)

Juste.. Det "busiga" som Krickan och jag gjorde igår var att färga håret på mig. Bara lite ljusare, som på bilden nästan. Väldigt nöjd är jag! :D


Såhär ser det ut! :) Tyyp som på bilden från France.

Pusss..

Run Forest, RUN!

Guud vad jag och Kristina har sprungit... Det var AS JOBBIGT måste jag bara tala om! Nu har vi gjort styrka och jag ska precis hoppa in i duschen, bokstavligt talat. :)

Annars har det varit en väldigt najjs dag och jag har suttit och solat samtidigt som jag har pluggat med bästa vännerna. ♥

Jaja... Duschen var det!

Pusss! :D

Busiga.. ;)

Idag har vi haft reflektionsdag och då har jag pluggat hemma med Elin och Ida. Det har varit så as tråkigt att jag blev väldigt trött..!!

Men nu måste jag rusa.. :D Jag och Kristina håller på med en busig sak, som ingen annan vet.. Hihi...Ni får reda på det mer imorgon.. Haha... :)


Eeeh...??


Jaja ... Pusss

Bilder

BLÄÄ!! Min dator kan inte hitta min mobil så att jag kan lägga in bilder här på bloggen... Jag vet inte hur det blir här nu dom närmsta 2 veckorna när jag är hos pappa och använder en annan dator... :(

Men i alla fall så har jag varit duktig och hämtat mitt legg (stavning?), så cred till mig! :D Nu kan mamma äntligen sluta tjata! Haha..


Haha... Denna dag hade alla vita Converse.. :)


Påväg till Jakan.





Jag hittade den här bilden inne på nätet för länge sen och jag bara undrar vem tatuerar tungan?? Jag tror att det här är en målning dom har gjort liksom bara sådär men jaa...? :o

Imorgon så har vi reflektionsdag vilket betyder att jag pluggar hemma, host.. Haha.. :D Men vi hörs då, om inte senare ikväll!

Pusss 

Helgen

Nu sitter jag här hos min mamma och ska egentligen packa... Hehe.. Men jaja, bloggen MÅSTE ju uppdateras för det har gått för mycket tid i mellan inläggen... :)

Jaja, jag tänkte iallafall lägga in massor av bilder så nu får ni se helgen i bilder. Vad sägs om det? :D



På torsdagen så var vi lediga och det var grillning hos Elin.




Elins underbara hus! :D


När vi vaknade på fredagen så spelade vi TV-spel nästan hela dagen och sedan gick vi till ICA, och köpte en chockladkaka, för att pova ett litet expriment. Sedan gick vi hem till mig och bakade vårt expriment. :)



Mmmm...


SÅÅ galet gott!! :)

Väl hemma hos mig så bakade vi då en kladdkaka. Vi hällde i halva smeten och sedan chokladen i bitar, sedan på med resten av smaten och in i ugnen! JAG HAR ALDRIG ÄTIT EN SÅÅ GOD KLADDKAKA!! :D



Elin i solen :)

Sedan så sov vi hemma hos mig och hyrde även två filmer, Julia och Hachiko En vän för livet. Julia sög men Hachiko = jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv....


Jag i solen, runt 25 grader varmt!!!!! :D

Sedan, samma dag, gick vi hem till Carros moster och hoppade studsmatta. :)


Carro med sina kusiner, Wilma och Wendela :)


Sedan åkte vi till stallet med Elin som var superduktig!! :D


Efter det åkte alla hem till sig och vi bestämde oss för att äta ute! Elin kom då på middag och sov hos mig igen :)


Efter middagen gjorde vi en till kladdkaka, utan choklad, och kollade på Sex and The City. Det förvånar mig att vi inte rullar fram!! :O

Sen sov jag och Elin väldigt gott och vaknade upp idag, söndag, och åkte med in till stan med Maggie och Kristina för att Kristina skulle färga håret på Maggie.


Maggie har en väldigt söt hund, Smilla :)


Jag och Elin kollade runt i Sture Gallerian medans Maggie färgade håret! :)


Ja det var min helg i bilder :) Hoppas att ni hängde med lite i alla fall. Och såhär känner jag just nu för att våran vårt plan är inställt till LONDON så vi får boka om IGEN!!!



Hehe...

Men nu ska jag ut och springa! Puss :D


Mer imorgon

Nu har Elin, Kristina och jag kollat på Sex and The City (vi kollade inte klart) och nu är vi väldigt trötta. Men mer uppdatering imorgon med massor utav bilder från helgen och så vidare. Imorgon blir det stan med Elin och ut och springa med Kristina. :)



Med det här säger jag GODNATT! :D puss

Kissie

Aaah....!! Jag är såå irreterad på ingen mindre än Kissie... Jag, Elin och Carro har precis kollat på Bella & Tyra Show och då var Kissie veckans gäst.. Asså hon var såå otroligt otrevlig..!! Hon avbröd mitt i frågan och sa: NÄSTA FRÅGA! Asså mmm... Jag vet inte, jag vet bara att det är onödig tid att lägga ner på henne, en person jag inte ens känner...
Jaja... Ingen bra start på dagen...
Annars har vi bara haft en lugn morgon och vi har inga planer för idag så jag lägger väl upp lite bilder under dagen om det händer något. :)
Skrämmande bild!! Jag kollar typ i kors, Elin jaa (?) Carro = plutmun... Haha, vad ska man säga?? :D

Igår var det ju då lite grillparty här hos Elin som var väldigt mysigt! Bilden är tagen innan alla kom. :)
Pusss...

Girls girls girls

hej hej!
Nu är det eilan som skriver.....
Sitter här på mitt rum och tar massa bilder ska väl snart äta lite efterrätt och gå ut till dom andra.. :)
ialllafall väldigt mysigt att umgås med alla.
Men nu ska jag fatta mig kort!!! YEAH YEAH
Good bye all my lovers
kisses

HURRA!!

Idag fyller ROBERT PATTINSON 24 år!! :D Grattis, haha...



Grrrr... (attis)

Home

Igår var jag ju då hemma hos Johanna med Kickan och Henrik. Vi kollade på två Harry Potter, 4:an och 6:an, så det blev ju inget maraton så att säga... Jag och Johanna somnade också så vi såg inte 6:an med den där Halvblodsprinsen. Fast jag har sett den förut men Johanna har ingen ursäkt. :)

I morse så vaknade vi runt halv 12 (?) och sedan blev det frukost ute!! Runt 20 grader ute så det var ju najjs! Väldigt varmt fast det är mulet och nu har det regnat. :(

Ikväll blir det grillning hos Elin och det ska bli otroligt roligt! Ser verkligen fram imot det. :D



Jag är AS bäst på att fota, haha!



TVÅ naglar har ramlat av... Buhu... ;(


Lenox, Johannas mosters hund, tycker att det är väldigt varmt... :)

Men jaja... Puss och så hörs vi lite senare. :D


Underbart

Nu sitter Carro, Elin, Johanna och lilla jag och tittar på Top Model. Det är från säsong 12, 2009. Väldigt bra! Vi ska nog grab a snack, haha, och sedan hitta på något roligt.

Idag har det väl inte hänt så mycket utan det var Elevkonsert och det menas med att det är elever som uppträder. :)



SOAK in action! Dennis, Kickan, Emil och Henrik. :D



Inne på ICA efter skolan så såg vi lite ögongodis och jag blev väldigt sugen... På melon då alltså ;)


Påväg hem, Johanna med cykeln. :)



Elin är frisk igen!! :)



Strike a pose Carro! :D



Såhär såg jag ut idag... :)

Ikväll så är det Johannas place som gäller med Kickan och Henke. Vi ska ha Harry Potter maraton hela natten och jaa... Sedan sover jag väl hela dagen... Inte så mycket uppdatering med andra ord. ;)

Puss Puss :)

Duschat precis.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och det var väldigt skönt..!! :D

Jag har ju då, som sagt, haft en liten "balett uppvisning" som uppskattades av mamma, pappa, Kristina, Ida, Elin och Johanna. Tack för att ni tittade på! Det var en liten publik och det kändes faktiskt inte det minsta nervöst. :)


På Jakobsbergs station hade vi väldigt roligt!



På tåget in mot T-Centralen. (Smickrande bild, hehe :D)



Väl inne in the Big City, Svampen.



Ida och Johanna gör Stureplan osäkert...!! ;)



Inne på Balettakademin ramlade min nagel av... ;(

Sedan hade jag en och helvtimmes lång "uppvisning" :)


Påväg hem fick vi se Luftballonger :D


Mina FINA tjejer!! Johanna, Ida och Elin ♥ All min kärlek till er!

Såå, fick ni en liten bildBOMB (hoppas att ni överlevde)!! Men jaja... Nu ska jag skriva utvecklingsdokument för mina betyg. Och med det säger jag väl godnatt så småningom... :)


Balett ikväll :)


Hej Hej!



Nu har jag och Johanna varit hemma en stund. Vi har varit förbi och hämtat Charlie som nu sitter och solar på balkongen. Det är såå varmt! Heelt underbart! :)

Ikväll så är det "balett uppvisning" på Balettakdemin och det ska ju bli skojsigt... Hehe.. Jag antar att det är bara mina päron och kompisar som kommer för att alla tycker att det är så pinsamt. Men jaja... Min teori är att inte skämmas för någon.

Men men, nu ska Johanna blogga, hihi, och jag ska väl byta om snart. :D

Puss!


Jag och Johanna (Jag har fortfarande gympakläder)



Charlie på balkongen :)

God Morgon! :)

Hejsan! Jag tänkte bara göra ett kort litet inlägg nu på morgonen och så ses vi i kväll/eftermiddag. :D

Såhär ser jag  ut i dag:

 :)

Bye Bye..

Juste!

Idag fyller mina kusiner Joel & Marcus 16 år!! :D

Vi försöker att ringa till dom via Skype, dom bor i Spanien, men det är ingen som svarar... Ni får i alla fall ha en as bäst fortsatt födelsedag!! :)


Det går inte att ladda upp bilder... Bajs..!!


Första inlägget!

Hellu!

Nu har jag varit hemma ett tag och bara kollat på alla andras bloggar och även varit inne på H&M och kollat på REA. Fanns dock inte så någonting som föll i smaken såå det var ju extremt synd... :(
Ska också spara alla pengar tills 20/5 för då är det London som gäller med Elin, som idag var sjuk men hoppas på att komma imorgon. :)

Har annars varit en ganska lugnt dag, fast lång. Jag gick och hämtade Charlie från "dagis" vid halv fem tiden och vi tog en liten promenad hem. Mysigt, ganska skönt väder! :D

Men men... Inga läxor den här veckan så det är as najjs!


Elin, för väldigt många dagar sedan, sakanr dig!! :)


Påväg hem med Charlie för några dagar sedan.


Fixade även naglarna igår! :D






RSS 2.0