fina bilder

http://spellsjewellery.blogspot.com

pusss

converse

http://www.conversesverige.eu/

pusss

ännu en länk

http://www.dash-style.com

Pusss

Bara till mig själv..

Jätte fin hood jacka:

http://www.romwe.com/loose-black-hooded-coat-p-21040.html

Jätte fina shorts:

http://www.runwaydreamz.com

Pusss

Mamma 40 år ♥



Idag fyller världens finaste mamma 40 år! Fortfarande ung och fylld av drömmar. Jag älskar dig mamma

Pusss

2012

Nytt år. Nya drömmar. Nya mål. Nya saker. Nytt. Bra. Väldigt bra.

Nyårsafton var en väldigt lyckad dag/kväll/natt men jag börjar berätta om dagen/kvällen innan.

Ida och Jerry fyllde år. Ida 16 och Jerry 18. Jag , Johanna och Ida vaknade upp hos Ida av att hennes föräldrar kom in och sjöng för henne runt 10. Hon fick pengar, pilatesboll, kläder, smycken (och trosor och bh av oss tjejer). Skit nöjd och glad var hon. Sedan åkte vi till Jakan för att fika och då mötte även Elin upp oss. Vi satt och fikade en stund och sedan kom Emelie & Joline och då fick Ida Vaniljsmak som man kan tillsätta i kaffet så att det blir vaniljlatte. Fikade och snackade lite till och sedan gick vi och köpte lösögonfransar och lösnaglar för att ha på nyår. Efter det åkte jag med hem till Ida igen, medan Johanna och Elin åkte hem och duschade, och då kom Johan, Orbert, Sussi och Lillis för att gratta Ida. Så då blev det lite fika till, hehe. Då fick Ida biljetter till sin största idol (just nu) ERIC SAADE. Han ska ha sin första konsert i Globen 28 april. Hon blev skiit glad! Sedan åkte Johan och Orbert på träning och då kom även Martin, Johanna, Elin och Pernilla ill Ida. Efter att vi käkat middag så gick vi till Jerry på fest för att fira hans och Idas födelsedag. Blev lite kaos om utetider hahaha.. Min pappa tyckte fyra och tjejernas föräldrar tyckte halv 2-2 så vi fick lov att vara hema till 2, haha.. :) Jaja, vi hade iallafall jättekul hos Jerry. Eller jag och Ida hade. Johanna och Elin drog runt 12 om jag inte minns fel. Efter Jerry så sovvi alla fyra hos Ida.

Vi vaknade upp hos Ida på Nyårsafton och så åkte typ alla hem till sig, duscahde packade och fixade. Jag tog det bara lugnt typ. Kollade på O.C och duschade. Ida och Elin käkade här med mig, pappa och Krickan. Tre-rätters, super gott! Johanna kom till mig runt 9 och käkade bara dessert med oss. Vi fixade iordning oss ännu mer och vi kom härifrån runt 10. Då gick vi till Martin där Mickis, Adam, Julia, Alexandra, Hanne, Bea, Elenor, Martin, Sofia, Jerry, Hampus, Jocke, Amanda och Jonis var (kan ha glömt någon) var. Vi var hos Martin tills typ kvart i 12 då vi tog bussen till ICA och gick till grodparken. Där träffade vi Jossan, Olivia, Vanne, Mickan, Granis, Tobbe, Jens, Johan, Orbert, Tyre, Lina och massa andra. Dit kom också Simon och Philip, och jaa nyårskyssen fick den sistnämde. Sedan gick vi typ till Viksjökyrka/ICA/busshållsplatsen för att kolla när eller om bussen gick tillbaka till Martin för att det var några som skulle hämta sina saker som de lämnat hos honom. Men det gick typ ingen buss och jag hade inte några saker hos Martin så jag gick inte tillbaka till honom utan träffade massa andra som var där istället. ECB- gänget var där och jag blev sjukt glad. Har saknat mina klasshomies på lovet, haha, så jag fick hälsa på de men även Oliver, Bassi och Pompen var där. Så det blev jättemycketfolk där helt plötsligt. Roligt roligt. Efter några/någon timma där skjildes vi åt och så drog vi fyra hem till Lina. Där var Tyra, Johan alla dom så det var trevligt. Vi hann kanske vara där i en timma eller nåt sen kom hennes päron och då kunde vi inte vara kvar där. Så då blev det massor som ar typ utanför på parkeringen. Stod där och hängde och snackade och sen runt 3 började jag, Elin och Ida att dra oss hem till Ida och runt 20 över 3 var vi hemma, jätte frusna.. Ida stammade typ för att hon var så kall, hah.. Johanna blev hämtad av Fredrik i taxi vid Ica så hon sov hemma med honom. Vi kanske somna runt 5 eller nåt och vakna runt halv 2 dagen efter. Skit lyckad nyår! :)

Idag har jag inte gjort någonting.. Kollat på O.C och Bad Teacher hela dagen. Bad Teacher var inte så bra.. Aja, imorgon så ska vi tjejer plus Inez och Olivia hitta på något och 9 januari börjar skolan igen.


Halva Jocke och Jag, nyår.

Finns mer bilder men går inte att ladda upp.............

 Pusss


RSS 2.0