Flash Back

Helgen som varit har varit skiit rolig, stressig, jobbig, tröttsam, närvös men ändå såå jävla bra. I fredags var vi vid Görveln med massor med folk, tror aldrig att jag har sett så mycket folk där på kvällen så det var jätteroligt. Det började dock regna efter ett tag när vi väl kom dit så då drog ganska många, men smarta som vi är satte vi oss bara under taket vid kiosken. Vi tog bussen från Prismavägen vid 20 över ett med Oliver, Agel, Jocke, Sebbe, Orbert, Ida, Elin, Elias, Julle och Christian. På bussen satt David full som ett ägg och visste inte vart han hade hoppat på någonstans, eller vart han skulle.. Haha. På lördagen så vaknade jag, Ida och Elin upp hemma hos pappa och då hade jag ganska bråttom eftersom att jag skulle på genrep runt 3 på Karlaplan, Maximteatern. Jag mötte upp Johanna, Jossan och Julia på jakanstation och vi åkte in tillsammans. Sen dansade vi typ 10 minuter på scenen men vi var där i 5 timmar, bra att vi fick känna på scenen, musik och titta på alla andra som skulle dansa. Efter det var det dags att äta, vilket vi inte hade gjort på hela dan så jag och Johanna käkade på Burger King hungriga som hästar, ingen sa ett ljud haha..

Efter det så tog vi tåget mot jakan, Fredrik hoppade på i Spånga och Inez träffade vi i Jakan. Hem till mig, fick hoppa in i duschen, fixa håret, fixa sminket och dra till Jocke. Pappa körde oss dit och sen hade iallafall jag så jävla kul. Andreas, Elin, Ida, Victor, Jacob Olivia, Micke, Jocke, Mickis, Simon, Oliver, Bassi, Elle, Clara, Julia, Anton, Hampus, Jerry, Martin och Tobbe var där. Jag har aldrig sett Anton så full i hela mitt liv, jag höll på att ramla när han kramade mig för att han hängde över hela mig, haha lilla gubben. Det var kul fast onödigt drama som är helt jätte onödigt är ju inte så kul. En omogen ledsen liten flicka är arg, på mig.. Jag sov hemma, själv, och var hemma runt halv 3. Upp igen vid 12 och fick skjuts in till Karlaplan igen för att vara med i den stora showen, Flash Back. Marikas dansskola firade 20 år. Det var jättekul att få visa vad man lärt sig genom dansen på Marikas och Kristina, Duckie, farmor, mamma, Ola och Filippa. Det gick väl bra, antar jag men fastnade lite på en del. Skit rolig helg och fullt upp som ni kanske hör.

Idag har jag varit hemma för att jag mår illa och jag har sååååååååååå sjuuuuuuukt mycket i skolan så jag blir deppig bara jag tänker på det.



Pusss

skor

http://www.monella.se/

tumblr

http://gypsyone.tumblr.com/

pusss

.

http://trendbybea.devote.se/

http://hannalicious.devote.se/

http://www.youmefashion.se/

Erica Valentina

En brud som jag hittade idag när jag sökte runt på WeHeartIt så visade det ju sig att hon hade en blogg, självfallet. http://nyheter24.se/blogg/ericavalentina/. Jävligt bra. Diggar stilen, känns så himla... hård. Kan man säga så? Duktig på att skriva men också sårbar, precis som alla är.





Pusss


Liv

Har precis skrivit klart om Gulag och Förintelsen i historian, otroligt skööööönt eftersom att det skulle varit inne för några veckor sedan.. Inga rester kvar i det ämnet nuuuu så jävligt glad oh nöjd över mig själv över det.

Jaha.. Sen sist var det ju ett tag sedan. Jag använder ju mest bloggen till att komma ihåg länkar och hemsidor vilket är synd men också skönt. Just nu lyssnar jag på musik. Bokade Peace and Love igår och ska bli jävligt roligt! Än så länge så vet jag inte om Elin och Ida ska med eller inte men dom velar ju som fan.. Får helt enkelt bita ihop och vänta lite till. Var hos Linnea i fredags och där var det maskerad och rolig hade vi som fan! Mycket nytt folk och så vidare. Jag mår bra, oftast iallafall. Är ganska (läs: JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT) trött på skolan och jag vet inte riktigt vad jag tycker om UBG. Det var bra i början när allt var nytt men inte så bra mat och lärarna är lite annorlunda. Men man tröttnar väl på allt.. Eller nåt. Jag har också fixat mitt sommarjobb i 4 veckor i sommar, cred till fucking mig! Star. Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Asså jag fan bäst. 68 kr i timmen plus 15 för semesterersättning och på det om jag får några OB-tider. Rikast i stan efter sommaren. vecka 29, 30, 31, 32 så kommer jag att jobba. Inte världens roligaste veckor men jag måste jobba minst 3 veckor för mamma och pappa..


Kolla hennes arm. Vill. Ha.

Pusss

RSS 2.0