http://stylorectic.blogspot.com/

 

Greta - Have2Have

MUMMMMMMMMAAAAAA!!! Snälla tomten.....!!! :D



Pusss

Följ länken

http://nyheter24.se/modette/livsstil/628670-go-beyond-the-skin

Hänt mycket sen sist..

Jag har inte uppdaterat på ganska länge och jag tänkte bara göra något kort inlägg här och nu. Jag lägger typ all tid på skolan och kompisar så jag har inte haft tid, lust eller ork att blogga.

Iallafall så är det tisdag idag och det betyder andra dagen i skolan sen vi hade lov förra veckan. Helt okej skönt att komma tillbaka till rutiner och sånt men allt plugg, att det blir kolsvart innan man kommer hem och att inte sova hur länge man vill gör så att jag längtar till jullov. :)

Jaja.. På höstlovet så var jag typ bara inne de 4 första dagarna och bara tittade på film, TV och var inne på datan. Extremt skönt. På tordagen så åkte jag hem till Johanna där Ida också var. Efter det så kom Jocke och Hampus dit och vi gjorde absolut ingenting. Vi typ satt nere i Johannas källare och bara chillade samt snacka. På fredagen så var vi på fest i Kungsängen hos Jossan för han har precis flyttat dit. Så jäkla kul var det! Sen var det hem till Ida och sova i ett tomt hus som vi fyllde ganska bra. Somnade väldigt sent.. På lördagen så var jag och Ida uppe först och började baka scones. Sen städade vi lite och sen gick jag och Ida till mig hem och jag duschade, bytte kläder. Sen gick vi till Ica och mötte upp Martin, Jerry, Jocke, Johanna och handlade mat för typ 500.. Fööööör mycket.. Jaja.. Tacos och film blev det hemma hos Ida och sen kom även Bea, Hanne och Adam. Vi snackade lite och somna väldigt fint. Så skönt att bara vara hemma med kompisar i ett hus för oss själva.


Hos Jossan. Jerry, Martin, Johanna och Hampus.


Hos Ida. Ida, Jerry, Johanna, Martin haha, Jag och Jocke

Pusss


RSS 2.0