NY och Gymnasiet

Jag har ju ännu inte berättat om min otroligt, extremt, helt perfekta resa till New York. Så jag ska berrätta lite nu tänkte jag. Jag är, för att vara helt ärlig, ganska fast. Jag är frälst. Jag vill inte bo i Sverige och New York är en utav dom coolaste städerna jag någonsin har besökt. Det var så häftigt och mäktigt att det inte går att förklara. Det är något man måste uppleva själv. Allt man sett på olika filmer o.s.v så var man plötsligt där. Och att jag fick uppleva det med min pappa och mina bästa kompisar när jag bara är 16 år gammal, aa det går inte beskriva. Jag känner mig upplyst av omvärlden vilket jag gör varje gång jag reser och jag kommer alltid att älska att se nya saker. Att stå uppe i Empire State och se ut över staden, att se "Strykhjärnet", att gå i Central Park och att få vara på Times Squere asså det är så häftigt så jag vet inte vad jag ska skriva för att ni ska förstå.

Alla vi tjejer har shoppat, ganska mycket.. Och det har känt så himla bra. Jag har sparat pengar så länge och på en vecka bara sätta sprätt, det kan ju inte vara något annat än en tumme upp!? Men jag har inte gjort av med allt, utan jag kom hem med en trevlig slant också. :)

Jaa.. En dag efter att jag landat från NY så var det dags för skola. Jetlaggad som jag var tog jag buss och tåg dit och klarade hela dagen utan nervositet och jag känner att Estet- Media och Estetik passar mig utmärkt! Nu har jag gått i skolan i fyra dagar och det känns bra. Vi har gått igenom schemat och träffat alla (?) lärare. Vi har en egen foto-och film studio och väldigt bra utrustning. Tänk att jag ska få fota på skoltid. För bra för att vara sant.

Jag har dessvärre inte laddat ur alla bilder från kameran till datan så inga bilder, som jag har tagit, blir det idag tyvärr..




Weheartit ♥

Pusss

Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket i hela mitt liv.

Shit.. Det här var fan smärtsamt och glädjefyllt att titta på..



Pusss

Ca 7 timmar kvar..

.. tills jag ska gå upp och åka iväg med min underbara rosa väska till New York. Vi kommer att landa i NY vid lunch tid så det är jätte skönt! :)

Jag byter detta:



Mot detta:




Med:


 
Plus:



Samt pappa och Kristina :)

Pusss


New York City

Imorgon går planet 10.25 till New York. Kan man vara annat en lycklig? Ska bli så jävla kul och jag är sååå tacksam över att jag och min familj kan resa så pass mycket som vi gör. Ida och Johanna kommer hit imorgon bitti och Mia, Frasse och Matte kör oss till Arlanda.

Annars då? Idag har vi typ bara fixat. Växlat pengar, köpt resväskor till pappa och Kristina, ätit lunch med farmor och städat.

 

NU: Börja packa :D



Pusss

Hemma

Nu är jag hemma igen i Sverige. Usch, tycker inte om att kalla Sverige för hemma.. Men men nu sitter jag i Filippas rum med hennes dator och har precis målat naglarna. Två röda och resten svarta fingrar blev det. Haha..

Kanska ska berätta lite om hur det var i Spanien. Det har varit soft med stora bokstäver, sena kvällar i Estepona, trevligt folk, poolen, havet, målat naglarna, solat, badat ännu mer, lagat mat, umgåtts med familj och insett ännu mer att jag inte hör hemma i Sverige. Jag ska bo där det är varmt. Spanien eller Bali

Längtar just nu efter sol, värme, hav, alla brudarna, U.S.A New York. Jag är hemma i två dagar och sedan drara jag vidare til NY med mina faavoriter: pappa, Kristina, Ida och Johanna och vi möter upp hela familjen Schill i NY! ♥

Jaja.. Om 5 timmar har jag varit uppe i typ 40 timmar så mina ögon känns som grus. Längtar efter sängen och jag ska dejta kudden måååånga timmar.


Charlie ♥
(Har syrrans dator såå inga bilder som är mina..)

Pusss

RSS 2.0