smuts, svart, farligt

Något som jag inspirerar mig i min egen konst, om det nu jag gör kan kallas så, är att kolla på andras verk som är smutsiga. Dom är oftast mörka, hemska, svarta och det kan vara farliga saker som det handlar om. Pistoler, droger, nakenhet i äckliga hotellrum (det där lät fel), badkar, fimpar och kanyler. Men kanske är det för att det är så långt ifrån min egen vardag och verklighet som jag lever i man kan komma? Det mest farliga jag har gjort är väl typ att skita i nån lektion, vara ute sent i en mörk skog eller på en plats jag inte får. Otroligt ofarligt med andra ord.
 
Väntar fortfarande på att livet ska komma igång. Skola suger.
 
Jag vill vara fri. Som en jävla fågel - om det nu måste vara så.
 
Men på riktigt, jag vill vara fri. Och ja nu kommer en ångestattack med att hata allt. Jag vill inte gå i skolan (det här är inte rätt tillfälle för att säga att:" -allt handlar om inställning") (tro mig - jag har fucking försökt). Jag vill inte bo i Sverige. Det här klimatet DÖDAR M.I.G. Mina Uggs läcker också, faaaaaaaan.
 
En note till mig själv: Var fan inte för hård mot dina barn (om jag får några) skolan är inte allt, de kommer inte hamna på gatan för att man försover sig och missar historian. - Förklaring: ja, jag råkade försova mig just imorse och missade den där jävla historian och ja, det blev ett litet stohej om det. To bad, liksom.. Ej bra! tydligen
 
Pusss

RSS 2.0