Kul

Just nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Ska ta tag i mitt rum och sen ska jag duscha. Idag har jag inte gjort någonting.. Cyklat hem till pappa och träffa Tomas. Vi satt och snacka och kolla TV. Hem till mamma igen för att äta. Ida och co. är nog och badar någonstans.

Jaja.. Imorgon så ska jag iallafall ut och sola om jag inte träffar tjejerna.




Jag häromdan när jag hade sååå grymt trååk.. -.-

Pusss




Audrina vs. Kourtney



Jag gillar Audrinas färg mer men den sitter bättre över brösten på Kourtney. Svårt val..

Pusss

Sommar

Det var extreeemt länge sen jag skrev någonting här i bloggen. Ena anledningen är för att jag tröttnade lite och sen kom jag inte in på mitt konto av någon konstig anledning..

Jag är iallafasll sjuk så det är därför jag inte är ute och badar, solar och umgås med människor utan jag sitter hemma med min dator och TV. Jag var på vårdcentralen igår och tog stick i fingret och halsprov. Inte fel på min kropp tydligen, enligt proverna ja. Idag var jag tillbaka och då lämnade jag blod för tester om pollen, örter, träd och sånt. Jag gjorde det när jag var liten men det kan ha förendrats från det så jag fick göra det igen för inga pollentabletter hjälper.

Midsommar spenderades på landet, Högmarsö med farmor, farfar, Janne, Annika, Julia, Aldin, Tomas, Pappa, Kristina, Hampus, Elin och Ida. Dagen efter kom även Amanda. Roligt roligt! :)  På söndagen åkte jag hem för att titta på när Lovisa konfade sig. Ganska tråkigt om man för säga så.. Typ 2 timmar i kyrkan -.-

Jag försökte sola lite på balkongen nu men jag lökar sönder så jag orkar inte med det. Ska ta en kall dusch nu istället.

Aja.. Vi höres!


Innan  skolan slutade.

Pusss

RSS 2.0