Piggelin





Packar för fullt här hemma med piggelin i munnen och hög musik. Mysigt!

Pusss


Spanien

Juste jag tror inte att jag har berättat för alla er där ute att jag ska åka till Spanien på tisdag, imorgon.. Jag ska flyga med Lovisa ner till mina kusiner. Ska bli så skönt att få se solen lite. Så jag är borta i 12 dagar och jag har ingen aning om hur uppdateringen kommer att se ut då..



Pusss

Shoe art










Jag skulle inte direkt bli ledsen om några (eller alla) av dessa skor skulle hamna hemma hos mig. Såå fina! :)

Pusss


Come away with me ♥

Tryck på Play och låt bilderna svepa dig med.















Pusss


Summer

Det känns som att jag går och väntar hela tiden på att sommaren ska komma, den här jobbiga värmen så men inte kan göra något annat än att ligga och sola och bada, men när H&M's höstkatalog kom i brevlådan så förstod jag att sommaren är över. Visst sommarlovet håller på ett tag till men sen är det slut. Det kommer inte att bli direkt varmare. Det kanske jag skulle ha fattat när det snöade den 3:de MAJ?

Både jag och Angelica är överens om att man kan inte bo i Sverige. Det är jätte bra system, försäkringar, sjukvård och bra standard men vädret är kasst. Här om dan så satte Angelica på sig raggsockor och då kände jag ännu mer att man kan inte leva med det här vädret. Från och med MIDSOMMAR så blir det ju bara MÖRKARE! De som känner mig vet att jag blir typ deppig och har smått ångest hela tiden under hela vinter halvåret.



Pusss

Varför?

Asså jag fattar inte.. Varför? Varför vill man åka till en ö i Norge och skjuta typ 80 ungdomar? Varför vill man bomba ett hus mitt i Oslo så att många skadas och typ 9 (?) dör? VARFÖR? Kan någon svara på det? Du där ute som är skyldig kanske kan förklara för mig varför du gjorde som du gjorde. Jag tycker att det du gjorde var jätte osmart och du kan omöjligt ha tänkt igenom detta? Känns det bättre nu när hela Norge är efetr dig? Leter efter dig, du som har gjort fel och sårat massor utav andra människor? Va? Hur känns det? Känns det bra eller?

Varför kan inte hela världen respektera varandra? Varför kan inte alla bara låta varandra vara, om du inte gillar en person: skit i människan då, umgås inte med honom eller henne. Man behöver väl inte döda den personen bara för det? Varför kan i inte bara acceptera människorna som de är? Varför måste vi döda hela tien? Varför gör vi saker som är fel? Varför?

Jag fattar inte och även om du som faktiskt är skyldig förklarar för mig hur du tänkte så kommer jag nog inte att förstå iallafall för jag har inte mord i sinnet. Jag önskar att jag kunde förstå men nää.. Jag fattar inte.

Pusss

Leopold

Nu ska jag hem till pappa.




Ville bara säga hej till ett par förjävla snygga (och HÖGA) skor.


Dom skulle ta mig ytterligare 15,5 cm från marken. Från nelly.com

Pusss


4

Beyoncé. Väldigt stark kvinna. En kvinna som jag ser upp till, jag har insett att hon är så jävla kraftfull. Titta i 20 minuter och man ser att hon gör konst och jag är så glad att hon delar med sig till alla på hela jorden. 




Pusss

Stockholm - Uppsala

Om en timme åker vi till By i Uppsala och stannar där tills fredag så ingen bloggning blir det då. Just nu så väntar jag bara på att Joel, Marcus och Ragnar kommer hit så jag ska göra mig iordning och packa det sista.

Ha det så bra så länge så hörs vi när jag kommer hem! :)




Inget smink.

Pusss

?

Har varit hemma hos pappa och Kristina där även Tomas var för att snacka lite med dom innan jag drar imorgon till By. Det var härligt att träffa dom och höra hur det var med Angelica. Hoppas hon kommer hem snart ♥

Sen drog jag ut för att träffa Ida och vi gick till lund och träffade Jerry, Hampus, Heyman, Christoffer, Edman, Jessica, Nadine, Jonis och Erik. (Tror jag fick med alla?) Heyman hällde öl på min fot och hade sönder min cykel och alla andra var bara allmänt jobbiga som skulle hålla på med Jerrys lina och typ kasta lasso.. Så kvällen var inte direkt toppen..

Aja.. Nu ska jag duscha och sen sova. Sov gott alla där ute.



Jag igår natt

Pusss


Godmorgon

Jag har precis vaknat och ska hoppa in i duschen för att jag är så varm!!

Idag kommer Joel, Marcus och Ragnar hit och sen åker väl ut till By. Pappa och Kristina har landat i Sverige från Potugal så jag pratade med dom nyss.

Jaja.. Inget att skriva om så..


Kanini ♥

Pusss


Hemma

Nu sitter jag i köket hemma och har nästan precis käkat med Hampus och Tomas. Vi har suttit och snackat om allt mellan himmel och jord.. Inte alltid om passande saker iochmed att vi har grannar.. Aja, har varit jättekul iallafall! :)

Idag har jag inte gjort någonting, vaknade vid halv 1 kanske och kollade O.C, åt med Hampus och sen kollade jag på tv. Tomas kom hem från jobbet typ vid halv 5 och sen åkte vi och bada. Där träffade vi även mamma och Ola som hade med sig Charlie också så det var mysigt. Tjejerna med mera har varit på Grönan idag men jag måste spara pengar till Spanien så jag följde inte med.

Igår var jag ute vid Hampus garage och kollade när han och Bjulis mecka moppe.. Det var egentligen planerat att dra till rampen men så blev det inte. Jag mötte Ida, Linnea och Nanna vid lundskolan för att bli skjutsad upp till Hampus. Bella var också där typ i 5 minuter innan hon drog. Kul att se henne iallafall, det var länge sedan. Efter att ha varit där i en halvtimme så kom Pompen och Edman plus en kompis till honom och sen kom Jerry, Heyman, Elenor och Natalie med bussen. Sen rullade det bara in mer och mer folk. Jessica, Josefine, Spike, Lollo, Jens, Vanessa, Josefine A-S, Tobbe, Amanda, Linn, Pernilla, Martin, Elin aa jag vet inte om jag fick med alla men det var många där.. Runt 12 skjutsade Bjulis hem mig för då skulle några dra till Donken och jag orkade inte följa med dit.

Jag har inte min dator så har inga bilder men men.. :)

Pusss


RSS 2.0