Snyggt

Jag tycker faktiskt att Leighton Meester passar i kostymen. Lite roligt att bryta av sådär! :)



Pusss

Baby I Love Your Way

Bara för att den är såå bra! :)


"I wanna' tell you I love your way.."

Pusss

UBG

Gymnasie. Jag, Ida och Elin samt våra mammor + Elins pappa var med och kollade på skolan idag. Kändes riktigt bra! Jag tror att jag ska gå Estet inriktning Estetik och media. Verkar så skönt på något sett. Det är inte alls det här att sitta med näsan i bökerna som jag gör idag. Mer digitalt och skapande. Jag är ganska kreativ känner jag och jag kommer ofta på massa ideér om hur det skulle kunna vara och sånt. Det känns jätte roligt! :D

Spanskan rullar på och jag tänkte faktiskt gå och sova nu.. Är trött..



Haha.. :)

Pusss

-

Nu har jag hämtat Charlie från dagis och precis kommit hem.. Ska plugga nu HÖRS!

Pusss

Packat

Just det! Äe hemma hos min pappa och packat ihop mina saker. Skönt att äntligen vara färdig! Ska hem till mamma nu och kanske kolla på Ung & Bortskämd! :)

Vi har haft möte idag i skolan och det gick ganska bra faktiskt. Det känns bättre nu iallafall.

Imorgon blir ddet öppet hus på UBG (eller är det på torsdag?). Jag tror att jag ska gå där. Känns också bra men jag har ingen aning om vad jag ska gå för linje längre.. -.-  Var inne på sam-sam men det känns tåkigt för att jag är inte nöjd med min skolgång just nu och när man har chansen att välja lite, varför gör jag inte det då?


Jag och Elin på Gotland 2010.

Pusss

Helgen

Helgen har varit jätte rolig fast jag är lagom sliten nu på morgonen för att jag har inte direkt sovit ut i helgen. :)

Snart så ska jag börja göra mig i ornding och knata iväg till skolan..






Bra låt.

Pusss

Mobilblogg. Globen idag med Angelica, Juli...

dsc00572 (MMS)

Mobilblogg. Globen idag med Angelica, Julia och Elin. Så jäkla bra! Pusss


Mobilblogg. Godmorgon världen!! Nu är jag,...

dsc00562 (MMS)

Mobilblogg. Godmorgon världen!! Nu är jag, Ida och Elin påväg till gymnasiemässan i Älvsjö. Tidigt tidigt så det är hyfsat trötta tjejer i bilen... Ikväll blir du ju globen som sagt så uppdaterar mer sen. :) på bilden: Ida och Elin igår. Pusss


Mobilblogg. Jag, Elin och Ida sitter hemma...

dsc00568 (MMS)

Mobilblogg. Jag, Elin och Ida sitter hemma hos mig. Pratar och har precis ätit samt fixat naglarna också. Vi skulle på gymnasiemässan men vi slutade vid 2 och då skulle vi inte hinna dit.. Förlåt Inez (a) Globen horse show blir det imorgon iallafall med Julia, Elin och Angelica.. Ska bli såå mysigt! :) Pusss


The king of pop ♥

 "Den lilla pojken som blev störst

 

Michael Jackson älskade Peter Pan. Liksom den lille pojken i sagan ville Michael Jackson aldrig bli vuxen och kände sig bara trygg när han stod på en scen. Men stor blev han och förändrade popmusiken i grunden.

 

Det sägs att Michael Jackson älskade Peter Pan. Liksom den lille pojken i sagan ville Michael Jackson aldrig bli vuxen och kände sig bara trygg när han stod på en scen.

Men stor blev han - när pophistorien skrivs kommer ett stort kapitel att handla om Michael Jackson.

 

Glöm för ett ögonblick skvallerrubrikerna om syrgastältet han uppgavs sova i för att leva längre, hudsjukdomen och plastikoperationerna som gjorde honom allt vitare, djurparken på Neverland och alla barn han omgav sig med och vilket senare ledde till en plågsam rättegång.

 

Tänk er i stället för ett ögonblick en värld utan Michael Jackson och allt det som kommer att bli Michael Jacksons arv i musikhistorien.

 

Med Elvis Presley fick rockmusiken hjärta, Beatles gav den hjärna och Bob Dylan litterära ambitioner. Men det var Michael Jackson som blev den störste popstjärnan världen har skådat.

 

Andra har haft större hits, gjort bättre album och mer framgångsrika turnéer.

Men när Michael Jackson stod i demonproducenten Quincy Jones studio redo att erövra världen med två av pophistoriens bästa skivor, "Off the wall" (1979) och "Thriller" (1982) gick han i bräschen för det vi alla i dag tar för givet.

 

Efter att ha sett Michael Jackson dansa sin Moonwalk för första gången på skivbolaget Motowns 25-årsjubileum 1983 fick alla andra artister gå hem och börja lära sig dansa på scen. Det räckte inte längre att stå still framför en mikrofon

.

Sedan Michael Jackson släppt hela sju singlar från "Thriller" - världens mest sålda popalbum någonsin -efter en enorm marknadsföringssatsning tvingades skivindustrin på allvar bli en kommersiell verksamhet för första gången.

 

Och när Michael Jackson som förste svarta artist släpptes in på nystartade musikvideokanalen MTV med videon till singeln "Beat it" 1982 blev popmusik en visuell konstform med musikvideor som någonting självklart.

 

Saker vi i dag tar för givna drev igenom av en artist som förändrade musikhistorien på ett sätt vi kanske inte kan förstå i dag.

Och då har vi knappt börjat pratat om musiken.

 

Han var barnstjärnan som bröt sig loss från Jackson 5 och lyckades på egna ben.

Fostrad i skivbolaget Motowns legendariska hitfabrik fick Michael Jackson med sig arbetsdisciplin och höga krav i modersmjölken.

 

Skivinspelningarna tog ofta flera år, men det som till slut släpptes på skiva höll alltid högsta klass under guldåren som egentligen varade från 1979 till 1991.

Albumet "Off the wall" från 1979 var en försmak av Michael Jackson obändiga vilja att kombinera modern (svart) r'n'b med (vit) popmusik, något som fullbordades på "Thriller", 1982.

 

Och även om uppföljaren "Bad" (1987) sålde tiotals miljoner och "Dangerous" fyra år senare genererade massor av hitlåtar blev Michael Jackson offer för sin egen framgång.

Det fanns förstås ingen möjlighet att upprepa försäljningssiffrorna på uppemot 50 miljoner exemplar från "Thriller" och rubrikerna började handla om andra saker. Som inte hade med musiken att göra.

 

Musikkritikern Anthony DeCurtis på Rolling Stone har kanske formulerat det bäst när han en gång sade att Michael Jackson framstod som lillgammal när han var en liten pojke och slog igenom med Jackson 5 som tioåring, men på något märkligt sätt blev yngre och yngre i ju äldre han blev. Och hellre ville umgås med barn.

 

Kanske är det nyckeln till att förstå hur det kunde gå som det gjorde för Michael Jackson.

Budet om Michael Jacksons död kommer som en överraskning, men är inte någon chock. Comebackplanerna på 50 konserter i London var för mycket för en person som uppenbarligen inte var i form.

 Nu kan skvallerrubrikerna börjar klinga av. Om ett tag finns bara musiken kvar. Det är så vi bör minnas Michael Jackson - the king of pop.

 
Jag har alltid varit ett stort fan och jag blev inte minst chockad när jag hörde att han var död. Jag började givetvis gråta, en liten känslig typ som jag är.

Den enda muciken jag lyssnar på just nu är just Michael Jacksons hederliga låtar, speciellt "Beat it" som är favoriten. Jag är ledsen att jag aldrig fick se honom och jag ville verkligen till London och titta på en av hans konserter. Men ja, han kommer ju inte direkt tillbaka."

--------------------------------------------------

Det här skrev jag 26 juni 2009 i min gamla blogg som jag hade tillsammans med min syster Lovisa.. Han är bäst och kommer alltid att vara!

Pusss


Killawarra - Killen

Såå sjuukt jääävla bra häst!!! Asså det går inte att besrika hur grymt bäst du är!! När man sitter i sadeln och känner hur du trampar under sig, det är en mäktig känsla.. Du är bäst i allt Killen! I dressyren går du som en GUD och i hoppningen så flyger du. Du och jag tillsammans, som 1.. Jag vet inte vad jag ska säga.. DU ÄR BÄST!



Pusss

Käraste tomten


Snälla..??

Pusss

Datasal

Nu sitter jag, Ida och Elin i datasalen i skolan och chillar och gör no:n. Reflektionsdag idag som sagt och det blir ridning ikväll! :)

Lyssnar på härlig musik gör jag också:



Pusss

Mobilblogg. På bilden: kristian splelar ju...

dsc00547 (MMS)

Mobilblogg. På bilden: kristian splelar julia ur pjäsen Romeo & Julia.. Jag skrattade så jag grät..!! :) Igår så dansade jag och det gick bra. Hampus hörde av sig igår, trevligt trevligt.. Har inte sett honom på ett tag. Nu ska jag sova antar jag så ska jag vakna pigg imorgon..! Pusss


Bästa

HAHA!! Moggisen i början som snackar..  :D



Pusss

Idag

Bad en person om ursäkt. Det kändes bra.. Nästan väldigt bra, hah..

Ikväll blir det att äta middag hos farmor & farfar och jag ska försöka plugga tills dess.. Meeeen jag orkar inte såå skiter i det tror jag, imorgon är et ju endå reflektionsdag och jag ska plugga hemma..

Jaja.. Jag måste dra nu såå hörs

Pusss


Sova

Nu ska jag sluta mina ögon och sova.. :)

Pusss

Pluggat med mamma

Spanskan är klaaar.. Ska bara lära mig allt tills på tisdag när jag ska skriva allt.. -.-  Tack för hjälpen mamma ♥

Idag har jag inte gjort någonting, hah.. Vi (jag, Elin, Ida och Johanna) vaknade hemms hos mig imorse och jaa vi åt frukost och sen drog alla typ.. Alla skulle hem och plugga, roligt..

Jaja.. Nu ska jag hem till pappa igen och städa..

Pusss


Vi sjunger






Haha, vi är rööööööööööliga..!!

Idag har det varit mysigt. Vi har pratat ganska mycket om det som har hänt men jag tror att vi alla har smält ner det lite idag.. Vi satt på Waynes i nästan tre timmar tror jag och Tyre och Johan kom förbi en liten snabbis och sa hej. :)

Pusss

Fika

Nu sticker jag, Johanna, Elin och Ida och fikar.. Kommer väl hem lite senare efter, förhoppningsvis, en mysig dag..! :)

Pusss

Ida, Elin & Johanna

Det är mina vänner det!! Mitt ljus när det är mörkt.. :)









Pusss

Mobilblogg. Olle sötis... Kollar på idol m...

dsc00464 (MMS)

Mobilblogg. Olle sötis... Kollar på idol med Ida, Johanna, Idas pappa och mamma. Mysigt mysigt.. :) Vi är inte riktigt lika ledsna längre mest arga nästan.. Vilket påhopp vi fick idag.. Jaja.. Pusss


Fredag jippie, eller?

Nu sitter jag, Elin och Ida hemma hos Ida och det är fredag. Det var en bra dag, vi spelade upp Romeo och Julia i svenskan och alla skrattade och hade kul för att Oscar och Kristian, som spelade Julia!!, pussade varandra.. Haha, såå jävla sköna!! :D

Sen hände något i matkön och en lärare kommer och säger att  hon vill ha ett möte med oss. Vi åt, gick dit.. Sen grät jag i typ en timme.. Shit asså jag trodde allt var över men tydligen inte... Jaja, ska inte skriva för mycket men det här är hemskt.

Nu kollar vi på TV och ska väl fortsätta med det..

Pusss




RP

Jag hittade den här filmen inne på youtube och jaa.. Haha lite roligt på något sätt.. :)



Pusss

I was broken



Du är bäst Robert.. ♥

Pusss

Uggla


Hihi.. :)

Pusss

Rihanna





Först var hennes hår kort och lockigt, nu är det långt och platt. Jag vill också har rött hår! :)

Pusss

??



Kolla på den här filmen.. Haha, sjukt!! Först blev jag rädd sen så började jag skratta.. :D

Pusss

Doktorn

Nu har  kommit hem. Jag har varit hos doktorn för att checka in min navel. Jag har en leverfläck inne i naveln som gör ont.. Han sa att den inte var farligt iallafall så det var bra. Jag ska inte ta bort den.

Skolan var tråkigt som vanligt dåra och nu sitter jag vid datorn.

Ikväll blir det träning med Kristina, pappa, Ida och Elin och deras PT.. Ojoj.. Va jobbigt..!!


Ida och Jag i somras.

Pusss

NEW

Okej, inte jätte ny men shit!! RIHANNA = nya favoriten!(?) Föör bra!!


Petter









September gjorde Mikrofånkåt i programet Så Mycket Bättre, gryymt!



Pusss

Mobilblogg. Just nu på tåget.. Tråk.. Jag ...

dsc00422 (MMS)

Mobilblogg. Just nu på tåget.. Tråk.. Jag är trött.. Haha vilket roligt inlägg... :) Pusss


Ida..

.. har börjat blogga igen!! Efter nästan exakt ett års tid så har hon börjat igen. Rooligt roligt!! SÅÅ NU HAR JAG LÄNKAT HENNE NERE I MENYN. (Där även Johanna, Inez och Emma finns)

Trött

Trött, trött, trött, trött och trött..!! Men jag får ju skylla mig själv.. Det är jag som sldrig stänger av TV:en på kvällarna..

Jaja, skolan var inte kul som vanligt men ingen NO idag så det var ju dagens bästa..!

Ikväll bli det dans :)


Finaste lägerponnyn: Nisse ♥

Pusss


Mobilblogg. Förlåt för att jag inte har bl...

Mobilblogg. Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Först var jag och Ida hemma hos mig och gjorde läxa, spelade pingis och kollade på Titanic. Såå grym film! Vi åt hos mig och sedan skjutsade pappa och Kristina hem mig och Ida hem till Ida för att dom skulle hem till Angelica. Nu ska jag dejta kudden i några timmar... :) Pusss


Dröm sött

Nu ska jag gå och sova och jag var trött men nu är jag pigg för att jag har borstat tänderna och så vidare.. Ljuset av lampan i badrummet får mig att bli pigg.. -.-

Jaja, börjat 09.10 imorgon så vi höres imorgon antagligen..!

Pusss

14 november

Nu har nästan alla gäster åkt hem och jag känner mig bara allmänt trött på livet, i huvudet och är för trött för att tänka. Det är miljoner frågor som man vill fråga fast man inte får. Jag kanske inte kan ta kontakt med personer och jag är bara trött hela tiden..

Jag har ätit jätte mycket idag.. Haha, det är helt sjukt vad Kristina hade bakat goda små minikladdkakor i muffins-formar, tummen upp på dom! Jag tor att jag åt minst 8 stycken.. :D

Imorgon är det skola och jag har söndagsångest, som vanligt. Gossip Girl är bäst och även det här avsnittet! Jag gillar inte Juliet, som är med i serien..!! Hon är falsk det vet man..


Elin och jag i Frankrike bara för att jag inte har någon annan bild..

Pusss






Mobilblogg. Jag blir inte klok på det här ...

dsc00408 (MMS)

Mobilblogg. Jag blir inte klok på det här jävla vädret!! Nu små regnar det fast det är ändå rätt skönt.. Det är inte direkt kallt men det är grått och tråkigt... I fredags var jag och Elin barnvakter som sagt och det gick väldigt, jag trodde att det skulle gå sämre. När dom skulle sova saknade dom sin mamma men vi tröstade dom och läste en bok.. I lördags kväll åkte vi till min kusin och hans familj för att han ska åka utomlands och kommer inte hem försen 21 juni 2011 så vi sa typ hejdå till honom, fikade och åt. Efter det åkte jaghem till ida där Emelie, Joline, Martin och Elin var.. Dom åkte runt 10 och vid halv 1 så gick även jag, ida och Elin och la oss. Idag så är det syn sagt kalas hemma hos pappa med massa folk och det ska väl bli sådär.. Hade tyckt att det vore skönt om jag kunde gå i pyjamas hela dagen.. Pusss


Ska hem

Jut det! Ska hem nu, har sovit hos Ida. Kalas hemma hos pappa klovkan tre för han har fyllt år.. :)

Pusss

Svinalängorna







Med Ola & Noomi Rapace. Tror att det kommer att bli en grym film! Jag har sett trailern när jag kollade på bio med mamma men hittade den även på youtube. En film som måste ses och har premiär 3 november (tror jag).

Pusss

Mobilblogg. Nu har vi precis haft gympa i ...

dsc00400 (MMS)

Mobilblogg. Nu har vi precis haft gympa i skolan och jag, Elin och Ida chillar nu lite efter..:) Ikväll blir det barnvakt med Elin. Pusss


Sov gott

Sämsta uppdateringen på länge men jag kommer igen imorgon! Då är det fredag! :D

Grattis finaste pappa på 44:års dagen!! Jag älskar dig! ♥

Pusss

Engelska

Skriver min uppsats på engelska.. Återkommer när jag är klar..! "/

Pusss

Lady GaGa

-Tidsinställt-


Det här är nog den äckligaste "klänningen" jag har sett, ever.. Hon hade den i september. (Hon måste ha luktat såå illa!!)


SJUUUKT höga klackar. På flygplatsen för ett tag sedan.


Samma här, galet högt!

Lady GaGa gör allting som är omöjligt att ha på sig: möjligt! Hennes klädstil är alltifrån grotesk till knasig och från cool till smaklös.. Jag tror (vet) att hon kommer att bli nästa MJ. Alla lyssnar på hennes musik och hela klädesindrustin skriker: GAGA!! Man ska ha extrema kläder och starka färger och se egentligen ganska konstig ut.. Diggar henne som f*n iallafall! :)

Pusss

Mobilblogg. Asså nu kommer jag att dampa l...

dsc00394 (MMS)

Mobilblogg. Asså nu kommer jag att dampa loss här och nu! Jag hatar hatar hatar snö!! Det är så jävla äckligt! Pusss


Onsdagsmorgon..

Nu har jag fixat mig och sitter och äter fukost.. Lyckat att göra det framför datan.. Men iallafall. Idag står plugg på schemat (stavning?) så efter skolan ska jag skriva klart min uppsats på engelska.. Nu måste jag sminka mig och gå iväg!

Pusss

Nyduschad

Nu har jag precis duschat och jaa, dansen gick bra. God natt! ♥


Jag.


Och jag..

Pusss


Skämt!?

Man hör, om man är ett äkta MJ-fan, att det inte är han som sjunger!! Lägg ner, han är ju död.. :(



Pusss

Dans

Om en timme ska jag åka iväg och dansa, som vanligt, och sen kommer pappa och Kristina för att hämta mig. Idag hade vi Hör och Läsförståelse delprov i spanska och heelt okej gick det.. Jag hoppas hoppas hoppas att det räcker minst åt ett VG men man vet aldrig!

Nu ska äta och byta om! Ses sen..


Imorse påväg till skolan.. UGG:sen och vinterjackan är på!


Påväg hem från skolan några timmar senare...

Pusss

H&M

-Tidsinställt-

Nu sitter jag i skolan och har antagligen ganska så tråkigt.. Hah, jaja. Liten cool grej som jag hittade igår på H&M.


Najjs stuff!

Pusss

Inlägg

Jag älskar att blogg.se har fixat så att man kan tidsinställa sina inlägg! Dom senaste fyra inläggen har jag tidsinställt, liksom hallå jag kollade faktiskt på Ung & Bortskämd!? Haha.. Skämt och sido! Men det är ju as skönt!

Det här inlägget är dock inte inställt och nu har jag precis kollat på Ung & Bortskämd då som sagt. Asså, fööör kul! Jag tycker att det är jätte roligt! Jag skrattar kanske egentligen mer åt dom för att dom dels är ganska korkade och för att dom kan ju ingenting? Jag som är femton år vet hur man diskar, städar, dammsuger och mitt rum är inte alltid kliniskt rent men jag skulle inte kunna leva som dom där (jag håller med Daniel) grisarna.. :)

Pusss

Rihanna

Idag på Engelskan så kollade jag på Rihanna's musikvideos och vilka minnen som finns genom hennes musik. Pon de Replay, te.x, köpte jag på singel. Asså man köpte en skiva som bara hade den låten! Helt sjukt, det var verkligen länge sedan..!











Pusss

Kenza



Kenza har verkligen lyckats med sina skor!! (Jackor, smycken och väskan för den delen också!) Skulle tacka ja till alla dessa skor, inga problem Kenza om du läser detta så vet du!

Pusss

Mobil

MIN MOBIL HAR SOMNAT IN!! :'(   Betyder också att den har gått sönder och att jag har en moggis mobil nu så jag vet inte riktigt hur det blir med mobilbloggningen nu för tiden.. Men jag ska väl försöka att fixa så att det blir bra!

Pusss

Topshop Fall 2008



Visserligen 2008 men endå.. Tuff bild..

Pusss

Ung & Borskämd

Nu har jag tagit hand om köket efter att Elin och Ida har åkt hem och så har jag städat mitt rum.. Cred till mig! ;)

Idag så började ju då skolan igen efter ett sköönt lov som kunde varit såå mycket längre..!! Men jaja.. Det är bara att hålla igång och försöka stå ut! Imorgon har vi prov i spanska. Läs och Hör-förståelse del så det går inte att plugga på det.. Vi vet nämligen inte vad vi ska läsa eller höra på.. -.-

Johanna var sjuk idag men hon ska komma imorgon, eller? Det har varit en ganska najjs dag, även fast skolan började. Ida och Alex är tillsammans och det är dagens toppen!! :D

Jag ska skriva engelska ikväll eller jaa.. Nu egentligen. Sen ikväll blir det "UNG & BORTSKÄMD" på svt 20.00 och jag tror att det kommer att bli såå kul! Daniel Paris (Paow's stalker) är ju med och han är ju för skööön!! Alldeles för länge sen man såg honom..


Jag i WebCam


Ida


Jag och Elin


Ida och jag


Shit, vi ser ju likadana ut!?

Pusss

Borde jag skaffa mig!



Haha, lite rolig men skulle jag aldrig göra, tyvärr..! Kan receptet utantill iallafall såå det behövs inte..! :)

Pusss

Bio

Jag var med mamma idag och kollade på Eat Pray Love. Den var så jäkla bra! En mysig men viktigt film som handlade om att göra precis det man själv vill, utan att vara självisk.. Så rätt.



Nu ska jag kolla liteEMA tror jag men jag orkar inte kolla hela tiden.. :)

Pusss


Sol

Nu sitter jag hemma hos Ida och dunkar musik medans Johanna, Ida och Elin gör iordning sig. Dom ska dra och sola och jag ska på bio och äta lunch med min mami. ♥ 



Elin, jag och Ida.

Pusss

Musikkollektivet - Theme Song


Örongodis..!! :D

Pusss

Angie Tattoo


Longituder och Latituder där alla hennes sex barn kommer ifrån.


Draken som hon gjorde i Thailand.


Jaa, bilden säger allt.

Ganska coola tatueringar måste jag säga och alla har en mening att sitta på hennes kropp.

Pusss

Torgny

Idag har jag och Elin legat i sängen och kollat på film. Klockan tre var det dags med lunch/frukost för då var vi nästan döende av hunger.. Hah, igår kolla vi film och tog det lugnt och sen kollade jag och Elin på Torgny - Olyckans Barn.. Haha youtube är för bra ibland!! Lite humor i det hela och inte så bra egentligen.. Det var ganska länge sedan som Ida visade den här för mig.





Ikväll blir det hem till Ida på tjejkväll antar jag.. SÅÅ SUGEN PÅ ATT DRA UT!! -.-

Pusss

Mr eller Mrs??



Asså jag slutar aldrig förvånas av den här underbana människa!! Katy Perry! ♥

Pusss

Paper Planes M.I.A



Har ni sett Slumdog Millionaire? Måste ses om ni inte har! Bra låt för den delen också! :)

Pusss

Idol

Kollar Idol nu med Mamma, Ola, Johanna, Pelle och lilla Noa. Elin kommer om en stund! :)


Alla älskar Olle..♥

Pusss

Mysig Dag

Idag har varit en bra dag.. Hah, jag ställde alarm på 10.00 (tidigt!!) och sedan så var jag inne på datan och chillade. Sen ringde Ida och sa att vi skulle mötas om typ en timme för att kolla på innebandy och då blev det lite bråttom, kom endå i tid! Kollade på innebandy, snackade med Idas pöjk Alex efter och sen så handlade vi med Mia, Idas mamma.

Efter det så åkte vi till Vällingby K:fem. Ida köpte en ursnygg kofta och även julklapp (!!Paniiik att julen är här snart!!) till Joline.


Går det bra där inne?             NEJ!                          Jag går och hämtar en
                                                                             större storlek då..

Haha, inte riktigt så gick det till men haha endå!! :D

Pusss

One Piece

Har ni sett dom? Asså dom är såå otroligt urgulliga att det är sjukt! Vill ha en rosa! Ska jag köpa, någon gång.. OM INTE man vinner en hos DennisM!! Trevligt trevligt.. Sånt gillas, tummen upp på den.

UPDATE!: Jag vill ha i storlek M..



Pusss

H&M



Nice stuff!!

Pusss


Mobilblogg. Nu ska jag till stallet.. Ska ...

dsc03271 (MMS)

Mobilblogg. Nu ska jag till stallet.. Ska bli kul, red ju inte förra gånger för att det var skoldans.. -.- Pusss


Only Girl



Pusss

Lanvin for H&M!








Underbart fina saker!! Skorna kommer att kosta runt 900 och klänningarna runt 1500..

Mobilblogg. Nu sitter jag och väntar på bu...

dsc03257 (MMS)

Mobilblogg. Nu sitter jag och väntar på bussen för att åka till lidingö med Elin, Johanna och Ida för att hälsa på Idas syster och hennes dotter. Jag har tidsinställt ett inlägg om Lanvin som kommer upp på bloggen om en halvtimme om jag inte minns heelt fel... En sak bara, det är en häxa som har glömt sin kvast vid busshållsplatsen :)


Vaken

God morgon alla! Jag har sovit väldigt bra inatt och känner att jag måste ut så jag tänkte ringa till Elin, Ida och Johanna för att se vad dom håller på med så kanske jag kan tagga till dom. :)

Nu kollar jag på TV och har precis ätit frukost, ska hoppa in i duschen fort också..


En som ser väldigt trött ut är Charlie...

Pusss

Sov sött

Jag tänkte bara säga sov sött.. :)

Pusss

Blickar tillbaka.



Shit va kul det här uppträdandet var! När jag lyssnar på det nu så ryser jag på hela min hals.. Det är fint och jag saknar det.

Pusss

Vax eller Äkta!?

Jag har varit på Madame Tussaud's två gånger i mitt liv och det är bland det coolaste jag har sett någonsin tror jag. Det är helt sjukt vad människor kan göra av vax..!!


Heidi Klum


Ronaldo


Selena Goméz


Självaste Robert Pattinson


Gwen Stefani


Eva Langoria Parker


Russel Brand (Ska man lägga till Perry nu också när han har gift sig med Kate Perry??)


Cheryl Cole


Rihanna


Kim Kardashian (Stavning?)


P.Diddy


Talyor Swift

Pusss

Dagen

Idag har varit en chill dag. Jag har knappt gått utanför dörren. Jag har gått ut med Charlie i typ 20 minuter, that's it. Så skönt!

Ida drog vid halv 2 ungefär och sen så kollade jag och ElinStolthet och Fördom. Sen kom hennes mamma och hämtade henne och efter det så har jag kollat på MTV, vilket jag fortfarande gör medans jag bloggar.

NU: Blir det snaart middag..!! (Hoppas jag)


Jag har ju loooov för fan!!

Pusss


Avatar

Vem vill inte vara en Avatar och bo i Pandora? Det är heelt sjukt vilken fin film det är! Han eller hon som har hittat på allt måste ju varit hög när han eller hon skrev den! :D



Dagen idag har varit toppen. Nu sitter Jag, Ida och Elin och snackar om allt.. Haha, vi har inte träffat Ida på typ 4 dagar för att hon har haft gäster från Skåne.

Pusss

Mobilblogg. MUMS!! Förj*vla fina, men för ...

dsc03243 (MMS)

Mobilblogg. MUMS!! Förj*vla fina, men för dyra just nu för att få följa med hem.. Är i Jakan med Elin och sökandet efter en bh till Elin är svårare än vad man tror.... :) Pusss


RSS 2.0