blogg

Det här med bloggen. Det är så sjukt roligt att gå tillbaka och se vad jag gjorde för länge sedan och hur jag såg ut på bilder (haha) men jag pallar ju liksom inte att ta bilder på mig själv varje dag, hela tiden. Lever inte heller de optimala livet med massa händelser och har inte hur mycket kläder och skor som helst att visa upp så om jag ska blogga om vad jag gör på dagarna så kommer det att stå: idag har jag varit i skolan punkt. Asså mycket mer än så händer liksom inte i min vardag. När jag kommer hem från skolan så pluggar kollar jag på film eller bara slöhänger på datan i sängen. Min säng i mitt hjärta. Såå aa har funderat lte och de blir som det blir. Kanske ska skriva dagbok istället? Där känner jag ju mig friare också eftersom att ingen kan läsa. Men tillsvidare så kommer det nog se ut som de gjort ett tag. Sparar länkar och skriver om något stort händer.
 
Jag skulle egentligen bara skriva lite om Vietnam och hur det var och så vidare men nu drog detta ut lite känner jag. Vietnam. Alltså. Vilket land, as härligt. Skulle lätt åka tillbaka. Saigon var helt brutalt med all trafik, aldrig sett så mycket mopeder! I Bangkok tyckte jag att det var rörigt med mopeder bilar OCH tuktukar men i Saigon. Det var BRUTALT. Helt sinnessjukt. Men havet, havet hade saknat mig precis lika mycket som jag hade saknat havet. Kändes bra att de är ömsesidigt. Känns sådär att vara tillbaka i skolan.. Har ganska mycket rester faktiskt, INTE BRA! Men det fixar jag - alltid.
 
Duckie har flyttat till L.A, det känns förvånansvärt bra. Eller visst det är tomt och jag önskar ju att hon alltid kunde vara här men jag är inte gråtfärdig varje dag och så. Hon ska ju gå i skolan så hon gör det ju för en bra sak. Önskar henne all lycka såklart :)
 
pusss

RSS 2.0