SOL!

Idag har det varit 27 grader och vi har solat heela dagen!! ÄNTLIGEN. Vi har varit duktiga och smörjt in oss och bara badat mellan flaggorna där lifeguardsen sitter. Jäklar va strömt det var! Superhöga vågor (men roliga) så det var bara tillåtet att gå ut till höften. Vi började dock morgonen med kaos. Vi gick upp direkt när receptionen öppnade, vid 8, för att vi hittade iiinget boende i Noosa. Helt slut typ överallt och vi villle bo på Noosa Heads YHA för att Angelica tipsat om det men tillslut hittade vi en lägenhet som bara blev 200kr dyrare. Hur nice? Dock så var läget inte alls lika bra, plus att man tappar liksom den naturliga kontakten med andra på hostlet, så nu har receptionen ringt tusen gånger till dem och fixat så Elin och Ida bor i dubbelrum i 3 nätter och sedan flyttar de in till min sovsal. Det var de enda alternativet som fanns och det blir bra! 
 
 
Här i Surfers Paradise bor vi ju ca 4 km utanför själva "kärnan" och de vill vi inte göra igen. Det går gratis shuttlebussar från hostlet 5 gånger dagligen så det är ingen fara och man kan ju faktiskt gå. Påvägen hem så passade vi på att handla för det är billigare att handla på de stora kedjorna och då köpte vi gurka till pastasalladen, den gjorde dock hål i påsen och gled ut rakt på espanaden i Surfers Paradise. Vi märkte ingenting när vi hörde ett; "Excuse me!" Då låg lilla gurkisen där, guuud va vi skrattade! Även killen som sa till.
 
 
Vi bor just nu i en sovsal med 6 sänger bara för tjejer. Jag som sett fram emot att få lite roomies kommer såklart fram till ett tomt rum! Asså på riktigt! Det klart de är lyx att få privata rum när man betalar för att dela men endå, jag vill prova på lite. Dock så vaknade vi klockan 3 på natten av att det kom in två kineser. Och idag har det kommit en till, haha så där fick vi! Elin refererar till våra sovkamrater med chippchoppar och vi är glada över att de inte kokar nudlar i vattenkokarn. 
 
 
Måste bara skriva ner detta också:
När Elin och Ida skulle köpa en donut i Nimbin så var de jätteosäkra på om det var inbakat weed i, för överallt så var det homemade brownies, och då frågade de helt enkelt om det var inbakat, vilket det inte var.
Ida:
- Elin, det är inte gräs i de här va?
Elin svarar med:
- Men neej, det är nog lugnt. Ida panikar:
- Elin det står MardiGrass på hans t-shirt! Då börjar Elin också och nojja. Så när det är deras tur:
- There's no grass in this, right?
Heeeela kön började då asgarva men att det var bra också, you never know! En annan kul grej är att Ida var såå himla kissnödig så vi smet in på ett café och mötte en - inte så trevlig - toa så vi körde en nittiograderkiss. När Ida skulle köra så spände hon sig så jäkla mycket för att inte ramla så det gick inte. Så himla kissnödig utan resultat så jag tog ett tag runt och över hela henne och bär henne. Då kommer det och Ida sa till mig:
- Klara släpp inte mig nu.
Aldig har tårarna runnit så mycket under ett toabesök och jag lyckades filma lite på slutet, trött i armarna blev jag också när man måste hålla 50kg svävande i hundra år. 
 
Ida: 
- Nu ska vi duscha, jätteskönt! (Som att övertyga sig själv, haha). Sen laga mat. 
 
Pusss
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hahaaaa....och grattis till solen. Må den värma er efter regniga dagar. Puss puss

2015-05-04 @ 18:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0