Byron

30/4 Vi har nu bokat när vi åker vidare till Surfers Paradise - och det bättre vädret - när vi snackade datum, när det troligtvis blir Fraser Island, vilket datum withsundays är osv osv. Jag var allmänt seg och svårt att hänga med då jag inte vet ens vad det är för datum eller dag idag. Så när vi skulle boka buss så börjar jag med att säga fel datum, att vi kommer fram till Surfers den 4e för jag tänkte att det skulle bli en nattbuss till men det tar bara två och en halvtimme dit. Så då blev det suuuck på den. Direkt efter gör jag typ samma sak igen med boendet. Efter det gick vi och borstade tänderna då jag säger att vi måste köpa en ny tandkräm. Bara dagarna innan har vi pratat om samma sak och då berättade Elin att hon hade en helt ny så det behövs inte. Elin och Ida bröt ihop för att jag var såå efter.
- Men asså åååh! Klara på riktigt!
Ida fortsatte med:
- Det är helt sjukt va lost du är, och på en skala 1 till 10 så är det liksom inte 2 sådär nån gång ibland utan det är 20 HELA tiden!!
Vi tog en fika också (kaffe och varmchoklad) då jag och Elin berättade för Ida att vi hade hittat spel i allrummet. Då tyckte jag att: jaa, det är väl en bra idé - vi kan spela i eftermiddag. Klockan är, när jag säger detta, redan 4 såå då blev det idiotförklaring igen. Ida:
- Jaa men Klara bra, vi kan spela spel när vi egentligen ska handla och sen komma på att vi är så hungriga så vi dör.
Men förlååååt dåå..... Hehe

01/05 Föriövrigt så är det så jävla dåligt väder, det har regnat konstant i tre dagar! Alla säger till oss att det bruukar vara bra väder nu så vi har verkligen prickat in den första vinterveckan med massa regn. Vi har lust att skrika håll käften till allihopa för att det suger men man smajlar på och undviker att slita av sig håret. KUL, BRA OCH TACK! Vi strosar runt här i lilla staden iallafall, kollar affärer och försöker hitta på så mycket som möjligt, lagar god mat och chillar. Elin sa igårkväll när vi skulle sova att det var typ en cyklon utanför fönstret, haha. 

Nattlivet är levererar dock sjuukt bra, men man måste ju göra nåt på dagen också, så det blir väl mycket hänga på kvällen. Men går runt denna by på ca timman men inte oss emot! Vi var på Cheeky Monkey's för nån dag sedan och det var en sååå himla rolig kväll! De har ofta typ biljetter som de delar ut på gatan vilket ger en rabatter på klubben om man köper drinkar eller gratis mat innan en viss tid. Så vi käkade cheeseburgare med världens godaste pommes för 5 dollar pluas att man fick vin, öl eller cider till, winwin! Och äääntligen bra musik!! Rihanna, DMX, Swedish House Mafia, Kanye, Like Glue, Mumford and Sons, Nicky Romero, Gasolina, Low helt enkelt skitbra blandning och bra hiphop - FINALLY! Bra sällskap också Tomas svensk, Chris och Toby engelsmän, Martin från Kanada och en kille från Seattle, USA.
 
ALLA jobbar för nån slags researgentur som säljer organiserade resor så alla börjar med att fråga: vad ska ni göra längs kusten, hur ser eran resa ut och vad vill ni göra (liksom alltid rekar lite om de kan få in oss på kontoret dagen efter för att boka något). Tillslut när den sista killen kom till bordet och börjar ställa samma frågor så skriker Chris:
- Shut the fuck up, stop trying! Thay have booked everything!
Guud va vi skrattade, efter det så var de bara frågor som de var genuint intresserade av svaren. 
 
Ikväll blir det barbeque på hostlet och sedan Woody's.
 
Pusss

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Ni kan ju glädja er åt att det regnat ännu mer i Brisbane. Glöm inte att köpa tandkräm! PUSS!

2015-05-03 @ 19:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0