Sista Dagen - Imorgon

 
 
 
 
 
 
Känns som att vinna på lotto och dessutom högsta vinsten när de går snabbt med att ladda upp bilder! Detta gick på mindrre än en minut - helt sjukt! :)
 
Men men.. Imorgon ska vi till Sydney och vi ska åka nattbuss för att spara in en natts kostnad. Vi har bokat ChilliBlue Hostel som ska ligga i smeten och det kändes väl okej så hoppas på att det stämmer och Johanna och Madde bokar biljetter till Bali i skrivande stund. Så imorgon ska vi först packa, städa eller liksom göra iordning lägenheten och sedan ska vi till St Kilda beach och sen äta middag med Kriss, Noel och Amy. Ska bli väldigt mysigt!
 
Dagarna i Melbourne har varit bra, lite trist väder och vi hade valet köra lite mera uteliv men jag kommer definitivt tillbaka hit! Vi har gått supermycket och kollat på Roal Botanical Garden, åkt till Fitzroy, Chapel Street, lagat mat, St Patrick's Cathedral, lyssnat på gatumusik, annorlunda affärer och idag haha var det bara jag som hann av spårvagnen så tjejorna åkte en station till. Vi har bara chillat runt och kollat in staden liksom. Skrattat i massor så det bara gör ont i magen. 
 
(och juste, tack för kommentarerna ni lämnar och speciellt på det lite tråkigare inlägget. Duckie - jag håller med om att hellre ha en dålig dag i Melbourne än i Norrköping!)
 
 
 
Vi köpte rosébubbel - för att vi kan!
 
 
 
Australienboken är mad varje dag - tack Alex! 
 
Ständiga: Vart ska vi nu då??
 
Pusss
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mors

Tack, tack, tack för bilder 😍 Vackra tjejerna på vift, underbart! ❤️

2015-04-21 @ 19:36:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0